دانشنامه وب

تیم برنرزلی در سال 1989 با ارسال طرح پیشنهادی خود به موسسه سرن (پژوهشگاه فیزیک هسته ای و انرژی های سطح بالا) در سوییس برای اولین بار اینترنت را اختراع نمود، پس از آن و در مسیر همگانی شدن اینترنت بود که فناوری وب در قالب نسخه های مختلف خود تحت عنوان وب نسخه 1، 2، 3 ارائه و مورد استفاده قرار گرفت.
در وب نسخه یک مستندات از طریق پیوندها (لینک) به یکدیگر مرتبط شده اند حال آنکه در وب نسخه دو محتویات مستندات توسط خود کاربران ایجاد و اطلاعات به صورت پویا تولید و رشد پیدا میکنند و نهایتا در وب نسخه سه ارتباط بین بانک های اطلاعاتی و ابزار ومردم در سرتاسر جهان مد نظر قرار گرفته است.
فناوری وب بر پایه سه فناوری اصلی یعنی آدرس یاب (Url) ، نشانه گذاری هوشمند (HTML) و متن هوشمند (Http) شکل گرفته است. بر این اساس فناوری وب توانسته ایت نقش و جایگاه ویژه ای را در تبلیغات، انتقال اطلاعات و نیز به اشتراک گذاری اطلاعات ایفا نماید.
با فراهم شدن بستر مناسب فناوری وب شاهد حضور و رغابت موتور های جستجوگر، تولید برنامه های تحت وب به عنوان راهکار های ارزان و در دسترس از سوی شرکت های ارائه دهنده خدمات فناوری وب و طراح سایت بوده و هست.
برنامه های تحت وب (web based) به برنامه هایی گفته می شود که برای انجام امور مختلف به صورت آنلاین، طراحی و ساخته شده اند. این برنامه ها معمولا با یکی از زبان های برنامه نویسی (JAVA , ASP.NET , PHP) ساخته می شوند و بر روی سرور قابل اجرا می باشند. به زبان ساده میتوان گفت که برنامه های تحت وب برنامه هایی هستند که بر روی یک سرویس دهنده وب در شبکه اجرا میگردند و امکان سرویس دهی همزمان به چندین کاربر را دارند.
نهایتا برنامه نویسان با بهره گیری از مرورگر های معروفی همچون Firefox , Chrome , IE , Opera امکانات گسترده ای را در فناوری وب بدست می آورند که توسط آن اطلاعات درخواست شده توسط کاربران اینترنت را به اطلاع سرویس دهندگان وب رسانده تا پس از اخذ اطلاعات، آن ها را با یک فرمت تعریف شده بر روی صفحه نمایشگر کاربران نمایش دهند.

   واحد وب

واحد فناوری وب شرکت پارس کد به مدیریت آقای مهندس مرتضی راد از سال های اولیه تاسیس شرکت دایر گردیده و طی فرآیند های تعریف شده در این واحد درخواست های متنوع ارجاع شده مشتریان به شرکت در بخش ارائه خدمات گسترده وب به انجام رسیده است.

در ادامه به منظور شفاف سازی هر چه بیشتر فرآیند ارائه خدمات فناوری وب به مشتریان مراحل انجام پروژه به شرح زیر می باشد.

1.برگزاری جلسات مشاوره و نیازسنجی حسب درخواست مشتری
2.بازدید کارشناس تحلیل سیستم
3.تدوین پروپزال بر مبنای تحلیل صورت گرفته
4.ارائه پروپزال تخصصی متناسب با نیازسنجی و تحلیل صورت گرفته
5.عقد قرارداد
6.اجرای فاز به فاز پروژه ضمن تشکیل تیم های تخصصی شامل طراحی و برنامه نویسی ...

   معرفی پروژه های وب

با توجه به گستردگی خدمات فناوری وب شرکت پارس کد این شرکت با برخورداری از متخصصان زبده خود، حسب نیاز های واحد های سازمانی و اداری، تولیدی و صنعتی، تجاری و فروشگاهی قابلیت طراحی و پیاده سازی انواع سایت های حرفه ای از قبیل ذیل داشته و دارد

  • وبسایتهای شخصی File.mp4
  • وبسایتهای نویسنده ها و ناشرها File.mp4
  • وبسایتهای دایرکتوری File.mp4
  • وبسایتهای ارائه دهنده اطلاعات File.mp4
  • وبسایتهای اشتراک گذاری عکس File.mp4
  • بروشورها و کاتالوگهای آنلاین تجاری File.mp4
  • وبسایتهای شبکه های اجتماعی File.mp4
  • وبسایتهای تجاری File.mp4

معرفی ابزار ها و سرویس های وب

سئو و بهینه سازی و تولید محتوا:
انجام کلیه کار های سئو و بهینه سازی وب سایت ها به صورت کاملا حرفه ای
انجام کار های تولید محتوای متنی و ویدیویی به صورت اختصاصی و یونیک
انجام کار های تبلیغات در بستر وب و شبکه های اجتماعی و تبلیغات محیطی

فواید استفاده از CMS ها به طور خلاصه:
دسترسی راحت تر به بخش های مختلف.
طراحی وب سایت با فرایندی ساده تر.
ایجاد تغییرات در زمان کوتاه.
امنیت بالا.
عدم بکارگیری موارد زائد نگهداری سایت با قیمتی مناسب تر و پایداری بالای وب سایت.

دامنه اینترنتی (Internet domain) نام دامنه در شبکه اینترنت است که وبسایت از طریق آن قابل دسترسی خواهد بود. دامنه اینترنتی با هدف شناسایی یک رشته در شبکه و امکان آدرس‌ دهی به آن، مورد استفاده قرار می‌گیرد. هر آدرس اینترنتی از دو بخش دامنه و پسوند تشکیل شده ‌است، که برای مثال در آدرس اینترنتی example.ir، دامنه، واژهٔ example و پسوند دامنه نیز ir. می‌باشد. (ir. دامنه جمهوری اسلامی ایران است)

در یک سیستم ‌عامل، hosts فایلی است که اسم میزبان‌ ها را به آدرس‌ های IP می‌ نگارد. فایل میزبان یک فایل متنی ساده است.
فایل میزبان یکی از انواع امکانات سیستم ‌ها است که در آدرس دهی گره‌ های شبکه در شبکه‌ های کامپیوتری کمک می‌کند. بخشی که در اسلوب پروتکل اینترنت (IP) سیستم ‌های عامل مشترک است و وظیفه ترجمه اسامی کاربرپسند گره ‌ها (مثل www.host.com) را به آدرس ‌های پروتکلی عددی (مثل xx.xx.xx.xx که هر x یک عدد مبنای ۱۶ به نام نشانی IP است) انجام می‌دهد.